Testamenter 

Ved du, hvad der sker med din formue, når du dør? Er du klar over, at du i vid udstrækning selv kan bestemme, hvem der skal arve dig?

Stort set alle har brug for et testamente. Med den nuværende arvelov, som trådte i kraft 1.1.2008, er det blevet nemmere at jonglere rundt med formuen, som du ønsker det.

Hvis du er enlig og ikke har børn, bestemmer du selv, hvem der skal arve dig.

Hvis du har børn, vil de have krav på at arve dig - det samme gælder din ægtefælle, hvis du er gift. Din ægtefælle og dine børn er dine tvangsarvinger, og de skal dele 25 % af din formue, men du kan bestemme over de sidste 75 %.

Hvis du er ugift samlevende, kan din samlever kun arve dig hvis du laver et testamente. Det er især vigtigt at huske på, hvis I har børn sammen. Hvis du dør uden at have begunstiget din samlever ved testamente, arver børnene det hele, og din samlever risikerer derfor at han/hun ikke har råd til at blive boende i jeres nuværende bolig.

Ikke to testamenter er ens - hvordan dit testamente skal se ud, afhænger af dine familiemæssige forhold, og dine ønsker for, hvem der skal arve dig. Det kan være et svært puslespil at få til at gå op, men vi har kompetencen til at hjælpe dig trygt og grundigt gennem udarbejdelsen af testamentet, så det bliver lige som du vil have det.

Pris for testamente for unge under 30 år:
3.200 kr. inkl. Momsfirma

Pris for testamente oprettet gennem www.lavtestamente.nu:
2.500 kr. inkl. moms

Pris for øvrige testamenter:
Mellem 3.200 – 6.000 kr. inkl. moms.